Calendar

Calendar

Calendarul de desfășurarea al simpozionului

12 Mai 2024 – Data limită de trimitere a titlului lucrării și abstractului

Persoanele interesate să participe cu o lucrare la acest simpozion vor trimite titlul, o scurtă descriere (abstract) și câteva cuvinte cheie reprezentative prin intermediul sistemului de trimitere a lucrărilor. Orice întrebări sau neclarități pot fi transmise pe adresa organizatorilor: contact@valori-spirituale.ro.

19 Mai 2024 – Confirmarea lucrărilor selectate pentru prezentare

Persoanele care au transmis propuneri de lucrări vor primi o notificare de acceptare împreună cu sugestiile și recomandările din partea comitetului științific al simpozionului.

24 Mai 2024 – Trimiterea lucrărilor in extenso

Lucrările selectate pentru prezentare vor fi transmise in extenso, respectând normele de redactare ce vor fi transmise către autorii lucrărilor selectate.

29-30 Mai 2024 – Desfășurarea simpozionului

Simpozionul se va desfășura în perioada menționată, lucrările fiind grupate pe sesiuni în funcție de tematica acestora. Fiecare sesiune va fi coordonată de un moderator care va crea un cadru propice discuțiilor și dezbaterilor.

1 Septembrie 2024 – Trimiterea lucrărilor finale selectate pentru publicare

În urma derulării simpozionului, lucrările selectate pentru publicare vor fi transmise în forma finală, respectând normele de redactare ce vor fi transmise către autorii lucrărilor selectate pentru publicare.